Jelentkezés:

Vizsgahely specifikus jelentkezési lap: Letöltés

Vizsgára jelentkezni az alábbi módokon lehet:

A JELENTKEZÉSI LAP teljes kitöltésével és a befizetést igazoló csekkszelvény, illetve a banki átutalás másolatának mellékelésével:

  • E-mailben: Az internetről letöltött jelentkezési lap kitöltése után a kiválasztott vizsgahely e-mail címére kell megküldeni a jelentkezési lapot.
  • Postai úton: Az internetről letöltött, vagy személyesen átvett jelentkezési lap kitöltése után kell kiválasztani a vizsgahelyet, és postacímére megküldeni a jelentkezési lapot, a befizetést igazoló csekkszelvény másolatával, illetve a banki átutalást igazoló bizonylat másolatának mellékelésével. A kitöltött jelentkezési lapról saját részére kérjük, készítsen másolatot! A csekkek átvétele: vizsgahelyeken személyesen, vagy kérésre postai úton.

Ha jelentkezéséről 3 napon belül nem kap a Vizsgahelyünktől visszaigazolást, kérjük jelezze a +36 42 598 259-es telefonszámon, illetve a Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. e-mailcímen!

  • Személyesen: Az internetről letöltött, vagy személyesen átvett jelentkezési lapot kitöltés után a kiválasztott vizsgahelyen kérjük leadni a befizetést igazoló csekkszelvény másolatával, illetve a banki átutalást igazoló bizonylat másolatának mellékelésével. (A kitöltött jelentkezési lapról másolat készítését kérjük!)

Az esélyegyenlőség biztosításának érdekében a fogyatékkal élők, mozgáskorlátozottak jelentkezésének elfogadása esetén a vizsgahely a vizsgához megfelelő körülményeket teremt.

A jelentkezési határidő a meghirdetett vizsgaidőpont első napja előtt 5 héttel zárul. Az adott vizsgaidőszak jelentkezési határidejét a vizsganaptárban ellenőrizheti. Vizsgajelentkezés ezt követően kizárólag a késést indokló kérvénnyel, a Vizsgaközpont vezetőjének jóváhagyásával, különeljárási díj befizetése ellenében engedélyezhető. Amennyiben a jelentkező kénytelen a vizsgáját elhalasztani, azt legkésőbb a számára kijelölt vizsganap előtt 5 munkanappal írásban kérvényezheti. A halasztást a kiválasztott vizsgahely vezetője engedélyezheti. Ebben az esetben a vizsgázó halasztási díjat fizet. A vizsgahalasztás egy alkalommal engedélyezhető. A halasztott vizsgát a következő vizsgaidőszakban kell teljesíteni.

A vizsgadíj befizetésének módjai:

Fizetési módok:

- Csekken: Az LSI Informatikai Oktatóközpont által kibocsátott sárga színű LEXINFO csekken. A "Közlemény" rovatban kérjük feltüntetni vizsgadíj + regisztrációs díj esetén a vizsga szintjét és típusát (pl. B2 szóbeli), egyéb díjak esetében a díj típusát (pl. halasztási díj).

- Átutalással: az LSI Informatikai Oktatóközpont – K&H 10200892-31412304-00000000 sz. számlára. A "Közlemény" rovatban kérjük feltüntetni a vizsgázó nevét, vizsgadíj + regisztrációs díj esetén a vizsga szintjét és típusát (pl. B2 szóbeli), egyéb díjak
esetében a díj típusát (pl. halasztási díj)

- Készpénzzel: LSI Informatikai Oktatóközpont, Ügyfélszolgálat (1037 Budapest, Bécsi út 324. 4. épület I. em. 2. szoba)

A regisztrációs díj befizetése:
- Csekken:  Az Egészségügyi Kar által kibocsátott sárga csekken. A megjegyzés rovatban kérjük feltüntetni: EÜ Kar Lexinfo regisztrácós díj. A csekk átvétele: Debreceni Egyetem Egészségügyi Kar, 4400 Nyíregyháza, Sóstói út 2-4.

- Átutalással: A DE OEC EK Magyar Államkincstárnál vezetett: 10034002-00282981 sz. bankszámlájára. A közleménybe kérjük feltüntetni: EK LEXINFO regisztrációs díj

- Készpénzzel: A DE OEC EK házipénztárában (Nyíregyháza, Sóstói út 2-4. Püspöki Palota I. emelet nyitva tartás: 8:00-14:00)  

A Jelentkezési laphoz csatolni kell a csekkszelvény vagy a banki átutalást igazoló bizonylat másolatát.